Vanvid – Afdeling Q spil

249,00 kr.

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

Vanvid - Afdeling Q - Jussi Adler Olsen - POL8832 - mysteriespil - krimi - samarbejdsspil - voksenspil
Vanvid – Afdeling Q spil

249,00 kr.

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 499 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS

EAN: 9788740088328 Varenummer (SKU): POL8832 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Dyk ned i Jussi Adler-Olsens spændende univers med vores spilbare krimi, hvor du overtager kontrollen med Afdeling Q og fører dem gennem en intens efterforskning.

I denne samarbejdsbaserede spiloplevelse arbejder I sammen for at opklare en henlagt sag. Valgene, I træffer, former historiens forløb. Skal I undersøge gerningsstedet nøje, eller skal I fokusere på at afhøre vidner? Mulighederne er mange, men tiden er en vigtig faktor.

Reglerne er enkle og lette at lære, hvilket gør produktet tilgængeligt for alle, der elsker krimier, escape rooms eller true crime og som nyder at deltage aktivt i efterforskningen. Projekt Q er en serie af spil i samme kategori som Exit The Game og leveres i en æske med det samme format som bogserien om Afdeling Q.

Inde i æsken finder du regler, sagsakter og 92 smukt illustrerede spillekort. Spillet har en forventet spilletid på 60 minutter og kan spilles af 2 spillere eller flere, velegnet til dem over 15 år. Tag udfordringen op og sæt dine efterforskningsfærdigheder på prøve med dette spændende krimispil.