Hidden Games

I Hidden Games skal I arbejde sammen som privatdetektiver og efterforske et rigtigt mordmysterium. Der findes to varianter under navne som: "The Little Gomersal" og "The Midnight Crown" - hvert spil kræver 2-6 spillere og har en spilletid på 90-180 minutter. I hvert spil finder I en række dokumenter og andre elementer I skal bruge under jeres research, altså skal I gennemgå sagen, som var I rigtige privatdetektiver.

De mange spændende elementer og skjulte spor skaber spænding og tvinger jer til at samarbejde, samt finde frem til en opklaring af disse mysterier. Et underholdende spil hvor I arbejder sammen og bliver udfordet. Elementer som spænding, samarbejde og god efterforskning beskriver oplevelsen godt i Hidden Games.

Viser alle 2 resultater


Hidden Object Games (to solve a mystery)

Er du vild med mysteriespil, hvor I sammen skal løse mysterie og opklare et rigtigt mordmysterie, så er Hidden object games lige noget for dig. Sammen skal I opklare et mysterie ved at finde skjulte spor, ved at analysere, fortolke politets afhøringer og lave research online. Spillet foregår på engelsk, og henvender sig til børn og voksne fra +15 år.

Spillet indeholder alle nødvendige elementer til at kunne løse disse mange gåder. Det eneste du skal gøre er at arrangere en hyggelig stund, hvor selskabet og opklaringen kan begynde. Spillet kan tage alt fra 1,5 - 3 timer, så sæt gerne en aften eller weekend af med pause til at lege privatdetektiver sammen. 

Andre anbefalinger

Der findes mange spændende mysteriespil på markedet, hvor flere udgaver kan skabe en escape room ligende oplevelse i hjemmet. Heriblandt er EXIT The Game meget populær med mange forskellige varianter, både på dansk og engelsk. Derudover er Cluedo og Den Forbudte Ø ligeledes populære og spændende brætspil, som findes som udgaver til både børn og voksne.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.