Hidden Games Crime Scene: Case 2 – The Midnight Crown

249,00 kr.

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

Hidden games the midnight crown - case 2 - mysteriespil - privatdetektiv - lad os spille
Hidden Games Crime Scene: Case 2 – The Midnight Crown

249,00 kr.

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 499 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS

EAN: 4260686490649 Varenummer (SKU): PEG9064 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Hidden Games Crime Scene – The Midnight Crown skal I arbejde sammen som privatdetektiver for at efterforske et rigtigt mordmysterium. Museum of “Wakefield” har brug for jeres hjælp!

“Madonnaens berømte diadem, et arvestykke fra en rig familie, blev stjålet fra et museum i “Wakefield” under Museernes lange nat, og noget mystisk blev efterladt. En konstruktion af intriger og hemmeligheder er strikket omkring et angiveligt simpelt indbrud. I skal sammen hjælpe kriminalbetjent Jason Mahown og fange de ansvarlige på fersk gerning. Kast jer hovedkulds ud i en spændende kriminalsag og find vej til løsninger ved hjælp af multimedier. Derudover har Wakefield et par skeletter i skabet…”

For at finde moderen skal I analysere breve, fortolke politiets afhøringer af forskellige mistænkte, foretage telefonopkald og endda lave noget research på internettet. Til jeres research under efterforskningen skal I have internetadgang og en telefon, som du kan modtage sms’er med. Spillet kan tage fra 1,5-3 timer, og I kan også lægge den til side en aften og fortsætte dagen efter. I skal arbejde sammen som et team, i stedet for at spille imod hinanden.

En rigtig detektiv vil følge enhver duft for at afsløre mysteriet. Kan I tænke kreativt og løse mysteriet sammen.