Fragt og Levering

Lad-os-Spille ejes og drives af ModernHouse ApS
CVR. nr. 37595179
ModernHouse etableringsår: 2016
Lad-os-Spille etableringsår: 2022

Levering

Ved bestilling af vores lagervarer, tilbyder vi lyn hurtig levering og kan levere din ordre på blot 1-2 hverdage. Ved bestilling af varer i restordre, skal du forvente en leveringstid på 4-6 hverdage.

Dette gælder ikke varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare, specialvarer eller en varen, som er i restordre med længere leveringstid. Leveringstiden vil stå under produktet, nær købs knappen. Det er derfor altid tydeligt, for dig, hvor længe du kan forvente at vente på dit køb.

Alle varerne sendes med GLS (PostNord i visse tilfælde til udland) og leveres så længe lager haves.

Vi ønsker så vidt muligt en hurtig levering, og tilbyder levering til Danmark og det meste af EU.

Afhentning på adressen

Vi tilbyder mulighed for at du kan afhentte din ordre på adressen (Dueoddevej 6G, 7400 Herning) under checkout, vælger du denne mulighed vil du få tilsendt en mail så snart din ordre er klar til afhentning, det vil oftest ske indenfor 24 timer i hverdagene.

Afhentning skal ske på følgende adresse: Dueoddevej 6G, 7400 Herning, i hverdagene (mandag-torsdag) 10:00 – 15:00 og (fredag) 9:00 – 13:00 – Skulle tidsrummet ikke passer dig, er du meget velkommen til at kontakte os og lave en personlig aftale. Denne information vil også fremstå i tilsendte e-mail, hvis du vælger “afhentning på adressen.”

Fragtpriser

[Levering Danmark]

Levering til GLS pakkeshop koster 39 kroner, fri fragt ved køb over 499 kroner.

Levering til erhverv koster 59 kroner, vi til byder ikke gratis levering til erhverv.

Levering til privat adresse koster 59 kroner, vi tilbyder ikke gratis levering til private.

Leveringstiden kan forventes til 1-2 hverdage på lagerførte varer. Varer i restordre, skal du forvente en leveringstid på 4-6 hverdage.

[Levering Udland]

Vi tilbyder levering til de fleste EU lande.

Sådan gør du: Find dit land i “Kassen” under “Kundeinformation”. Her vil du også kunne blive oplyst om en fragtpris, som kan variere fra hver enkelt land.

Vi levere med enten GLS til privat adressen eller Postnord til pakkeshop, dette kan du også se i kassen.

Du kan forvente en leveringstid på 2-6 hverdage. Ved lande som Norge, Grønland og Færøerne kan der dog forekomme lidt ekstra ventetid pga. toldtid.

Obs. Der tilbydes ikke fragtfri levering til privat adresse og udland.

Hvis du fortryder dit køb? (Fortrydelsesret)

Du har 90 dages fortrydelsesret fra den dag du har modtager varen.

Du skal inden 90 dage give besked hvis du har fortrudt dit køb. Beskeden skal ske til: shop@lad-os-spille.dk og her skal du gøre det tydeligt, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret. Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelser.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot, at nægte at modtage varen, uden at give os besked om dette.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Du skal sende din ordre tilbage uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter, at du har meddelt, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du kan købe en returlabel, som du kan benytte dig af til enten at returnere eller ombytte en vare, returneringen koster kun 50 kr.

Varens stand når du returnere

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du hæfter selv ved evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, og kan sammenlignes med hvad du vil gøre med produktet i en fysisk butik. Så ønsker du hele beløbet refunderet anbefaler vi at du behandler produktet optimalt og ikke foretager foringelse af dens værdi, ellers kan du risikere kun at få en del af købsbeløbet tilbage.

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Du bærer risikoen for varen når sikkert tilbage til os. Husk at få en kvittering for indlevering af pakken.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Hvad skal jeg sende tilbage?

Vi ser helst at du vedhæfter en kopi af din ordrebekræftelse, udfylder vores standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Hvis der er noget galt med varen? (Reklamation)

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Alle varerne bliver kontrolleret inden de afsendes afsted til kunden.

Du har selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder at du enten kan få byttet din vare, varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af situationen. Kontakt os venligst på mail: shop@lad-os-spille.dk så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Du kan reklamere inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamere inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Returnering i forbindelse med en reklamation

Når du returnere varen, er det vigtigt at du oplyser os om problemet og er så detaljeret, som overhovedet muligt.

Husk at kontakt os hurtigst muligt, så vil vi sende en returlabel til dig, så du ikke selv skal stå for fragtomkostningerne og send derefter varen retur i forsvarligt emballage.

Benytter du ikke vores returlabel, vil vi refundere dine (rimelige) fragtomkostninger, såfremt reklamationen er berettiget. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Returnering skal ske til

ModernHouse
Att.: Lad os Spille
Dueoddevej 6G
7400 Herning
Denmark

(Dette vil stå på din returlabel) Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan købe en returlabel her, som du kan benytte dig af til enten at returnere eller ombytte en vare.

Andet

Har du spørgsmål eller lignede er du velkommen til, at kontakte os på: shop@lad-os-spille.dk