MicroMacro: Crime City 3 – All In – Engelsk

249,00 kr.

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

Micromacro crime city 3 - All in - engelsk udgave - lad-os-spille
MicroMacro: Crime City 3 – All In – Engelsk

249,00 kr.

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 399 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS

EAN: 4250231734007 Varenummer (SKU): PEG3400 Kategorier: , , , , , , ,

Beskrivelse

Velkommen til Crime City 3 – en by med forbrydelser om hvert gadehjørne og endnu en udgave til det populære detektivspil: MicroMacro.

Dette er den engelske udgave af samarbejdsspillet MicroMacro Crime City 2 – Full House, hvor man sammen skal opklare en række forbrydelser. Dem er der så mange af og nye kommer til hvert andet sekund. Til spillet medfølger et bykort over Crime City og hertil et forstørrelsesglas, så I kan få øje på de små detaljer og sammen opklare forbrydelserne.

MicroMacro: Crime City 3 – All In er et af de mest unikke og populære spil i nyere tid. Her møder Find Holger, Kriminalkommissær Barnaby! Et spil fyldt med mysterier, overraskelser og familievenlige forbrydelser. I spillet finder du et nyt bykort og 16 nye forbrydelser, som alle skal opklares.

Denne efterfølger er et selvstændigt spil, man behøver derfor ingen kendskab til de første udgave af MicroMacro, Crime City.

Spillet handler oftest om at få øje på små ting og detaljer for at kunne opklare de forskellige sager. Derfor er det vigtigt med god belysning, når man spiller.

Pakken indeholder

  • 1 stort kort over byen (75 x 110 cm)
  • 120 kort med 16 spændende sager
  • 1 forstørrelsesglas med drilske detaljer
  • 1 regelbog

Se video introduktion 

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.