MicroMacro: Crime City – Engelsk

249,00 kr.

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

Micromacro crime city - english - lad-os-spille
MicroMacro: Crime City – Engelsk

249,00 kr.

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 399 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS


Beskrivelse

Velkommen til Crime City – en by med forbrydelser om hvert gadehjørne.

Dette er den engelske udgave af samarbejdsspillet MicroMacro Crime City, hvor man sammen skal opklare en række forbrydelser. Dem er der så mange af og nye kommer til hvert andet sekund. Til spillet medfølger et bykort over Crime City og hertil et forstørrelsesglas, så I kan få øje på de små detaljer og sammen opklare forbrydelserne.

Dødsensfarlige hemmeligheder, listige tyve og koldblodige modere hører til gadebilledet her. Det lokale politi har mistet kontrollen over situationen. Derfor er det dine evner som efterforsker nu nødvendige!

MicroMakro er et spændende detektivspil, hvor I sammen skal løse indviklede sager, identificere motiver, finde beviser og sætte forbryderne bag tremmer. Det er vigtigt at I har et skarpt blik og et skarpt sind. I spillet er der 16 forskellige sager, som er af forskellige sværhedsgrader.

Spillet handler oftest om at få øje på små ting og detaljer for at kunne opklare de forskellige sager. Derfor er det vigtigt med god belysning, når man spiller.

Pakken indeholder

  • 1 stort kort over byen (75 x 110 cm)
  • 120 kort med 16 spændende sager
  • 1 forstørrelsesglas med drilske detaljer
  • 1 regelbog

Se video introduktion

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.