Catan Junior – Rejseudgave

95,00 kr.

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

Catan junior travel - rejseudgave - lad os spille
Catan Junior – Rejseudgave

95,00 kr.

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 499 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS


Beskrivelse

Oplev det elskede og velkendte Catan Junior i en rejseudgave, der er perfekt til at tage med dig overalt.

Catan er et spil, der har vundet hjerter over hele verden, og nu kan du nyde det i en kompakt rejseudgave, der er nem at have med i tasken. Denne udgave bevarer essensen af det originale Catan-spil, samtidig med at det er designet til at være praktisk og let at spille, uanset hvor du er.

Træd ind i en piratverden fyldt med eventyr i Catan Junior rejseudgaven. Du vil blive draget af det spændende pirattema, hvor du skal erobre de syv verdenshave og blive den mægtigste pirat af dem alle. Udforsk ukendte øer, byg strategiske sørøverskjul og udvikl din egen piratflåde, alt imens du styrer udenom truslen fra den frygtindgydende Kaptajn Klo!

Denne rejseudgave af Catan Junior er skabt til at give dig den samme fortryllende oplevelse som den originale udgave af spillet, men med den ekstra fordel at det er let at transportere. Uanset om du er på stranden, i sommerhus eller på en lang rejse, kan du altid tage det sjove og strategiske spil med dig. Spil det sammen med dine børn og skab uforglemmelige minder og kæmp for at blive den ultimative piratkonge! Så løft anker, hejs sejlene og begiv dig ud på et piratventyr, der passer lige ned i tasken!

Fakta

  • Spillet ligger i en æske, der måler 18 x 11 x 4 cm

Æsken indeholder

  • Spilleplade, markører, terning og spillebrikker
  • Danske spilleregler
Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.