SNAK – Livet og Døden

99,00 kr.

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

Livet og doeden samtalekort - snak om livet og doeden - snakspil - samtalespil
SNAK – Livet og Døden

99,00 kr.

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 499 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS

Varenummer (SKU): 335532 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

At tale om død og sorg kan være en udfordring, især når vi er pårørende eller venner til dem, der er berørt. Men det er vigtigt at huske, at døden er en uundgåelig del af livet, og derfor giver det mening at tage fat på dette emne.

“LIVET og DØDEN” er udarbejdet i samarbejde med Landsforeningen Liv&Død, sammen giver vi mulighed for at åbne op for vigtige samtaler om døden, sorg og det at være menneske. Det kan være en hjælp til at forstå vores egne tanker og følelser i forhold til døden og de mennesker, vi har mistet. Ved at tale om døden kan vi også lære at sætte pris på livet og de relationer, der har formet os som mennesker.

Så lad os huske, at det er vigtigt at tale om døden, selvom det kan være svært. “LIVET OG DØDEN” samtalekort skal ses som et værktøj, der kan hjælpe os med at åbne op for disse samtaler og lære af vores erfaringer. Det er en mulighed for at reflektere over vores eget liv og de relationer, der betyder noget for os. Lad os tage imod udfordringen og bruge dette spil som et redskab til at have meningsfulde samtaler om livet og døden.

Eksempler på spørgsmål

  • Hvad vil du gerne huskes for?
  • Har du oplevet døden tæt på i dit eget liv?
  • Hvilke elementer i dit liv har hjulpet dig med at vokse som menneske?

Sådan spiller du: På hvert kort er der to spørgsmål. Den som trækker et kort, vælger selv ét af de to spørgsmål og stiller til en anden. Kan både spilles af børn, søskende og forældre imellem. Spillet kan også bruges på tværs af andre relationer med familie som tema.

Spillet består af 55 kort med 110 spørgsmål og 1 regelkort.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.