Kristian på Sporet af Den Gyldne Skat

249,00 kr.

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

Kristian paa sporet af den gyldne skat - POL4366 - familiespil - boernespil - lad-os-spille (1)
Kristian på Sporet af Den Gyldne Skat

249,00 kr.

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 499 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS

EAN: 9788740043662 Varenummer (SKU): POL4366 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Dette spil er designet til at underholde hele familien og kan spilles af alle, selv dem der endnu ikke kan læse takket være kortene, der ikke kræver læsefærdigheder. Nyd spillets smukke illustrationer, skabt af Franck Wagnersen, der også har illustreret de populære bøger i Kristian Gintbergs bogserie.

Spilleregler

Tag med Kristian på et fantastisk eventyr gennem fem udfordrende verdener i jagten på den gyldne skat! Dette spil, baseret på den elskede bogserie om Kristian, giver dig mulighed for at udforske jungle, ørken, bjerge, vand og storbyens farer. Kristian er på sporet af verdens største guldskat, men vejen dertil er fyldt med farer som kviksand, laviner og byens farlige gyder. Du skal også dykke ned på havets bund og navigere gennem en tæt jungle for at nå målet.

Hjælp Kristian med at overvinde udfordringerne i de fem verdener, saml diamanter, find genveje og bekæmp farer. Den hurtigste spiller, der når skatten først, vinder spillet!

Pakken indeholder

Spillet leveres med en imponerende spilleplade, diamanter, terninger, timeglas, spillebrikker og fartøjer til at erobre de forskellige verdener. Du skal kæmpe dig igennem spillepladens mange udfordringer, herunder farlige dyr, uforudsete forhindringer og ikke mindst 260 kort med forskellige udfordringer, lege, spørgsmål og sjove opgaver.