Gift Ved Første Blik

175,00 kr.

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

Gift ved foerste blik braetspil - selskabsspil - voksenspil - lad os spille
Gift Ved Første Blik

175,00 kr.

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 499 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS

EAN: 6430018283555 Varenummer (SKU): SBDK8355 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Kunne du godt tænke dig at være med i ‘Gift ved første blik?’ Nu har du chancen!

Brætspillet eller samtalespillet ‘Gift ved første blik’ er et underholdende selskabsspil, baseret på det populære tv-program. I spillet skal to spillere danner par, og skal navigere i den første tid som nygifte, mens de øvrige spillere skal være eksperterne, der skal guide dem på vej. Undervejs i spillet står de nygifte overfor en række dilemmaer taget fra hverdagen i form af forskellige spørgsmål. Sammen skal det nygifte par forsøge at nå til enighed, mens de andre deltagere rådgiver dem løbende, ved at ytre deres mening. Dette kan gøres ud fra egen mening eller ud fra en bestemt karakter, bestemt ud fra et kort, du trækker inden spillets start.

Det gælder om at score flest kærlighedspoint for at vinde spillet, og undgå at barometeret går for meget mod minus eller plus.

Gift ved Første Blik er et meget socialt spil for voksne mennesker. I hvert fald set på den måde at den sætter fokus på livets udfordringer, små som store. Hvilke kompromisser bliver indgået for at møde hinanden. Hvilke råd bliver der lyttet til? I sidste ende leder det til mange gode samtaler om livet i en hyggelig forsamling.

Pakken indeholder

  • Spilleplade
  • Barometer i pap
  • Kort og papmarkører
  • Danske spilleregler