Family Inc

199,00 kr.

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

Family inc - LPFI7711- familiespil
Family Inc

199,00 kr.

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 499 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS

EAN: 6430018277110 Varenummer (SKU): LPFI7711 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Familie Inc. er et spændende og udfordrende spil, hvor du får chancen for at vise dine færdigheder som gambler.

Spillet finder sted i den berygtede Azzardo-families fiskerestaurant, “Tutti Frutti,” hvor hvert familiemedlem samles en gang om året for at dele udbyttet efter en gammel tradition.

Spilleregler

I begyndelsen af hver spillerunde indkasserer du jetoner, rykker din tæller op på resultat-tavlen og siger farvel til disse jetoner, hvis du har dem med billedsiden opad foran dig. Derefter trækker du én efter én nye jetoner fra midten af bordet og placerer dem foran dig, med forsiden opad.

Efter hver ny jeton skal du træffe en afgørende beslutning: Vil du fortsætte med at afsløre flere jetoner, eller er det tid til at afslutte din tur? Hvis du afslører en jeton, der matcher en af dine opadvendte jetoner, afsluttes din tur, og du belønnes med en diamant som kompensation.

Hvis din tur slutter efter din anden eller tredje jeton, får du kun én diamant. Hvis du formår at samle en tredje diamant, venter en imponerende belønning – du skal returnere alle dine diamanter og score hele 50 point.

Når du frivilligt afslutter din tur, har du muligheden for at samle alle opadvendte jetoner foran de andre spillere, der matcher dine jetoners værdi. Målet i Familie Inc. er at være den første spiller til at nå 100-feltet på pointtavlen. Når dette mål er nået, er spillet forbi, og vinderen er fundet.

Pakken indeholder

  • Point bræt, pap brikker og kuber
  • Danske spilleregler