Catan Duellen

219,00 kr.

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

catan duellen - catan for to - catan settlers - lad os spille
Catan Duellen

219,00 kr.

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 499 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS

EAN: 6430018274454 Varenummer (SKU): LPFI445 Kategorier: , , , , , , ,

Beskrivelse

Catan Duellen er navnet på udgaven til to spillere. Spillepladen (felterne) er byttet ud, faktisk består duellen ikke af andet end kort, som man bruger til at opbygge eget område. Dette gør spillet mere kompakt og hurtigere at sætte op.

I duellen står spillet mellem 2 spillere og om øens fælles begrænsede ressourcer. Det er et simpelt koncept, men underholdende for begge parter. Ligesom i det almindelige Catan handler du her med råstoffer, som er alt afgørende for hvem der vinder. Spillet er perfekt til en aften med en god ven eller kæresten. Du må forvente at det kan tage alt fra 30-75 minutter, men føles ikke langsomt. Hver tur tager nemlig blot 1-2 minutter, så man er stort sæt hele tiden i gang. Selv når det ikke er din tur, kan din modstanders valg påvirke dig.

Spillet byder på 3 forskellige mini udvidelser, som vælges ud fra forskellige kort, der tilføjes, fjernes eller kombineres, hvilket påvirker spillet på flere måder.

Catan er blandt verdens bedst sælgende spil, og denne udgave er den perfekte mini udvidelse til grundspillet. Spil når I blot er to, og lad denne simple udgave skabe hyggelige rammer for en god stund. Spillet henvender sig til børn fra 10 år og opefter.

Pakken indeholder

  • 180 kort
  • 2 terninger
  • 2 brikker
  • 4 kortholdere
  • Dansk spilleregler