Sushi Go Party! – Dansk

219,00 kr.

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

Sushi go party - dansk - selskabsspil
Sushi Go Party! – Dansk

219,00 kr.

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 499 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS


Beskrivelse

Sushi Go Party! er et kortspil, hvor det handler om at samle de bedste sushiretter. Denne Party-udgave er en udvidet version med flere forskellige kort, en spilleplade med mulighed for at sammensætte egen menu. Spillet varierer ved at man samsætte forskellige sushi-kort før hvert spil, alt efter hvor udfordrende I ønsker spillet skal være. Et fantastisk sjov udvidelse til det ellers populære Sushi Go! hvor I har endnu flere sjove sushi kort.

Spilleregler

I Sushi Go Party! sidder alle spillere med en hånd med forskellige sushi-kort. Målet er at samle de bedste kombinationer af sushi-retter. Hver runde vælger alle spillere et kort fra deres hånd, som de gerne vil beholde. Derefter giver man kortene videre til spilleren ved siden af sig. Derved vandrer kortene imellem jer, og udfordre på mange forskellige sammensætninger, indtil alle kort er fordelt på bordet.

Når alle kortene er blevet lagt, tælles point sammen og ens brik på spillepladen rykkes for hver runde. Vinderen er den som har samlet de bedste sushi retter igennem tre runder, efter sidste runde tælles alle point for desserten og lægges til.

Pakken indeholder

  • 181 kort
  • 22 menubrikker
  • 8 træbrikker
  • 1 spilleplade
  • Danske spilleregler

Se video introduktion til Sushi Go Party! nedenfor