SNAK – Livets Overgange

99,00 kr.

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

Livets overgange - seniorlivet - arbejdsliv - samtalekort - snakspil (1)
SNAK – Livets Overgange

99,00 kr.

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 499 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS


Beskrivelse

Samtalekort om Livets Overgange: Spørgsmål til arbejdsliv, seniorliv og alt midt imellem

Disse samtalekort om Livets Overgange indeholder en række spørgsmål, designet til at inspirere og udfordre tanker om arbejdsliv, seniorliv og alt det, der foregår der imellem. Disse kort er ikke bare et sæt kort; de er en kilde til mening og værdi for kommende og nye seniorer, som fremkalder meningsfulde samtaler.

Brug disse samtalekort på arbejdspladsen eller i private sammenhænge og opdag en ny dimension af selvrefleksion, samt en dybere forståelse for dine kolleger, venner og familie.

Disse kort er inspireret af ABC for mental sundhed og 10 gode råd om overgangen til seniorlivet, derved tilbyder disse kort spørgsmål, der udfordrer og skubber til selvrefleksion. ABC for mental sundhed er den første forskningsbaserede mental sundhedsfremme indsats, der retter sig mod hele befolkningen, og disse samtalekort er en del af denne banebrydende tilgang.

Udviklet af SNAKspil, i samarbejde med Vejle Kommune.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.