SNAK – Film

99,00 kr.

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

Film samtalekort - snakspil - samtalespil_1 (2)
SNAK – Film

99,00 kr.

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 499 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS


Beskrivelse

Har du nogensinde glemt, hvem der vandt en Oscar i 1997? Det er ikke vigtigt, for det er de film, der berører os dybt, som virkelig betyder noget. Med vores produkt kan du genopleve de film, der har sat sig fast i dit hjerte og blive mindet om dem, der får dig til at smile hver gang.

Forestil dig at tage snakken om film til nye, skønne højder. Del minder og kærlighed til film med andre filmelskere og skab et fællesskab omkring den store skærm. Uanset om det er klassikere eller nyere film, kan du genskabe de følelser og øjeblikke, der har gjort film til en uudslettelig del af dit liv.

Eksempel på spørgsmål

Mød spørgsmål som: ”Hvornår har du sidst grædt til en film?” Og del disse særlige oplevelser, hvor du blive rørt til tårer af en film, der formår at fange og bevæge dit hjerte. Oplev den dybe forbindelse mellem film og følelser på en ny og intens måde.

Et andet spørgsmål kan være: ”Er du nogensinde gået fra en film i biografen?” Nogle gange kan en film ikke leve op til vores forventninger, og det er okay. Del jeres erfaringer og inspirere hinanden med nye film, nye som gamle!

Tag med på denne følelsesmæssige rejse, og lad minderne strømme frit, mens du opdager nye film, der vil berige dit liv. Oplev magien, når film og følelser smelter sammen til en enestående oplevelse.

Spillet er udviklet i samarbejde med Vi Elsker Streaming og filmekspert Maria Månson.