SmartGames – IQ Puzzler Pro

119,00 kr.

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

SmartGames IQ puzzler pro
SmartGames – IQ Puzzler Pro

119,00 kr.

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 499 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS


Beskrivelse

Klarer du at jonglere med alle de farverige brikker i SmartGames’ IQ Puzzler Pro? Dette spil begynder måske enkelt nok, men lad dig ikke narre – når gåderne pludseligt tager en tredimensionel drejning, bliver det straks en udfordring for selv de mest erfarne IQ-spil entusiaster.

IQ Puzzler Pro er ikke bare et spil, det er en måde at træne din rumlige intelligens, udfordre dine problemløsningsevner og forbedre din koncentration på en sjov og underholdende måde. Med hele 120 forskellige udfordringer fra begynderniveau til ekspertniveau, er der altid en ny gåde at løse og en ny måde at udfordre din hjerne på.

Udforsk den fascinerende verden af IQ Puzzler Pro, hvor du vil blive draget ind i en spændende rejse gennem komplekse og tankevækkende gåder. Uanset om du er en nybegynder eller en ekspert, vil du elske at udforske de uendelige muligheder, som dette spil tilbyder.

Så hvad venter du på? Udfordr dig selv med IQ Puzzler Pro og oplev, hvordan det kan forbedre din kognitive færdigheder på en sjov og engagerende måde. Gå på opdagelse i blandt flere IQ-spil, og bliv den ultimative hjernevrider ekspert med SmartGames’ IQ Puzzler Pro!