Small Talk – Skærmsund Bog/Samtalekort

269,00 kr.

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

skaermsund bog - samtalespil - small talk big questions (1)
Small Talk – Skærmsund Bog/Samtalekort

269,00 kr.

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 499 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS


Beskrivelse

Katja Bamberger Bro fra Small Talk har sammen med læge Imran Rashid og psykolog Marie Brixtofte skabt en unik ressource til at tackle familiens skærmvaner. Her har de forsøgt at sætte fokus på familiers skærmvaner og hvordan man bryder uhensigtsmæssige mønstre. Bogen indeholder en 4-ugers guide til vaneændring, spørgsmål til refleksion og udvikling samt forslag til alternativer til skærmbrug.

Til bogen SKÆRMSUND er der udviklet et Small Talk samtalespil med spørgsmålene og aktiviteterne fra bogen – en ‘light’ udgave af bogen. Som kan bruges med det samme. Løft låget på æsken og læs spørgsmålene højt. Brug dem i hjemmet eller i skolen til refleksion over skærmvaner og brug aktiviteterne på bagsiden af spørgsmålskortene som alternativ til skærm. Aktiviteterne på bagsiden af spørgsmålskortene tilbyder desuden sjove alternativer til skærmen. Der kan styrke båndet mellem familiemedlemmer og fremme aktiv deltagelse.


Beskrivelsen bag på bogen

“Læg nu den skærm væk!”

Fylder konflikter og bekymring om skærmbrug også for meget i din familie? Kender du selv følelsen af at forsvinde ned i telefonen? Og er du i tvivl om, hvordan du gør noget ved det? Med SKÆRMSUND får du endelig en guide til sundere skærmvaner, bedre trivsel og mere nærvær i familien.


OBS: Dette sæt består af både bogen og samtalekort, hvor det kan købes til en attraktiv pris. Således kan I få hele oplevelsen og alle de mange gode råd. Til jer som ønsker mere tid sammen uden skærmen.


Yderligere information

Bogen indeholder 312 sider. Udgivet af Gyldendal.

Spillet indeholder 71 spørgsmål og aktiviteter. Alle spørgsmål står på dansk og engelsk.

Bogens mål: 202 x 144 x 26 mm – Æskens mål: 73 x 98 x 38 mm