Small Talk – Julemærkehjem

99,00 kr.

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

samtalekort julemaerkehjem - samtalespil - small talk (1)
Small Talk – Julemærkehjem

99,00 kr.

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 499 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS


Beskrivelse

Denne udgave af Small Talk Big Questions er lavet i samarbejde med Julemærkehjemmene. Serien af Small Talk-spil fungerer som samtalekort, der er gode til at bryde isen med nye bekendtskaber og med sin familie eller venner.

I udgaven med Julemærkehjemmene er der fokus på mobning, trivsel og skolegang. Et emne, som skaberen af spillene, Katja B. Bro, kan genkende fra sin barndom. I dag kan mobning fortsætte online, når børn har fri fra skole, så derfor er samtalekort som disse fra Small Talk Big Questions en god måde for familier at tale om online vaner og trivsel.

Dette Small Talk Big Questions Julemærkehjemmene-udgaven et familiespil, der er lavet i samarbejde med børn og pædagoger fra Julemærkehjemmene. Her er der fokus på trivsel, motion, sund livsstil og socialt samvær.

Du kan derfor regne med at blive klogere på dig selv og dem, du spiller med, når I tager samtalekortene frem. Du lærer om deres måde at leve på, hvilke drømme og vaner, de har. Spørgsmålene er både på dansk og engelsk, så I kan øve jer at svare på engelsk eller som led i undervisning.

Pakken indeholder

  • 72 spørgsmål