Small Talk – Books

79,00 kr.

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

books samtalekort - samtalespil - small talk (1)
Small Talk – Books

79,00 kr.

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 499 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS

EAN: 5700002275288 Varenummer (SKU): ST7528 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Samtalekort med inspiration til: Læsning, samtaler og fællesskab

BOOKS samtalekort er skabt i samarbejde med forlaget Lindhardt og Ringhof med det formål at sætte gang i samtaler omkring litteratur. Vi ønsker at inspirere flere til at læse og dele deres læseoplevelser. Samtidig ønsker vi at fremme mere læsning og flere digitale pauser i en travl hverdag.

Small Talk – Big Questions Bøger er ikke bare et almindeligt spil. Det er et værktøj, der giver dig mulighed for at udforske og dele dine tanker og følelser om litteratur på en sjov og interaktiv måde. Spillet indeholder en bred vifte af spørgsmål om bøger, forfattere, genre, læsevaner og meget mere. Der er ingen rigtige eller forkerte svar, så du kan bare slappe af og nyde samtalen.

Gør læsning til en oplevelse

Uanset om du er en erfaren bogorm eller blot nysgerrig på at udforske litteraturens verden, vil disse samtalekort være en oplagt mulighed for at udvide dine horisonter og få nye perspektiver. Måske opdager du en ny favoritforfatter eller bliver inspireret til at læse en genre, du aldrig havde overvejet før.

Vi opfordrer dig til at spille spillet sammen med familie, venner eller endda som en del af en læseklub. Del jeres læseoplevelser, anbefalinger og diskuter spørgsmålene i spillet. På den måde kan I skabe et fællesskab omkring litteraturen og inspirere hinanden til at læse mere.

Small Talk – Big Questions BOOKS er ikke kun en aktivitet, men også en mulighed for at dykke dybere ned i litteraturens magiske verden og opdage nye skatte. Så tag et skridt væk fra skærmen, find en hyggelig læseplads og lad samtalen om bøger begynde!

Lad os sammen fremme mere læsning og flere digitale pauser med Small Talk – Big Questions BOOKS. God fornøjelse og god læselyst!

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.