Small Talk – “Det er bare en fase”

79,00 kr.

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

samtalekort - small talk big questions - det er bare en fase af julia lahme - bedre kommunikation med teenager - lad os spille
Small Talk – “Det er bare en fase”

79,00 kr.

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 499 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS

Varenummer (SKU): 865331 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Spørgsmålene i denne speciel edition af Small Talk – Big Questions (Katja Bro) bygger på Julia Lahmes bog “Det er bare en fase”, som er en personlig beretning fra et år med en begyndende teenager. Spørgsmålene er tænkt som underholdning og er funderet i en kærlig tilgang til at have teenagebørn.

Ved at læse bogen igennem blev Katja Bro og Julia Lahme hurtigt enige om at de mange spørgsmål, som man oplever i bogen er perfekt til en speciel edition af spillet Small Talk Big Questions – en udgave hvor kortene skal skabe sjove, hyggelige og nærværende stunder med teenagebørn, som er i fasen fra barn til voksen. Kortene giver mange gode snakke blandt forældre og teeangere. Spørgsmålene er på dansk, og er lavet således at de henvender sig således at både par og enlige forældre kan besvare spørgsmålene.

Eksempel på emner: Alkohol, Bacon, Drømme, Fremtid, Fester, Ferier, Familie, Glimmer, Kram, Nærvær, Oprydning, Søskende, Søvn, Sex og Vasketøj

Brug kortene til at skabe nogle sjove, hyggelige og nærværende stunder med børn i fasen mellem barn og voksen. Der er tre slags spørgsmål i æsken – nogle til forældrene, nogle til teenagerne og nogle til fælles besvarelse.

Pakken indeholder

  • 71 spørgsmål
Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.