Quizzone Stories 1

149,00 kr.

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

Quizzone stories 1 - quizspil
Quizzone Stories 1

149,00 kr.

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 499 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS


Beskrivelse

Det Sjove og Anmelderroste Quizspil med 600 Spørgsmål!

Spillet QuizZone Stories er utroligt simpelt og vanedannende på samme tid. Dette kompakte spil er pakket med sjov, flotte billeder og ikke mindre end 600 spændende, finurlige og uventede spørgsmål, der vil udfordre selv de skarpeste sind. Hvert kort indeholder et spændende billede og et tilhørende spørgsmål. Men pas på, svaret på det ene spørgsmål leder dig direkte til næste spørgsmål, og det er her, det bliver rigtig sjovt! Spørgsmålene er nøje kædet sammen på uventede og overraskende måder, så spillet tager dig med på en spændende rejse gennem vidensuniverset.

Saml Venner og Familie til Hyggelige Stunder med QuizZone Stories!

QuizZone Stories er designet til at involvere alle spillere hele tiden, så ingen bliver siddende på sidelinjen. Hvis en spiller ikke kan svare på et spørgsmål, går muligheden for point videre til de andre spillere, hvilket skaber en konkurrencepræget og engagerende atmosfære.

Det bedste af det hele er, at du kan nyde QuizZone Stories, uanset om du foretrækker at sidde afslappet i sofaen med et glas rødvin eller samles om spisebordet. Der er ingen grund til at bekymre sig om bræt eller brikker, da spillet er kompakt og nemt at transportere.

QuizZone Stories er det ideelle valg for 2-8 spillere, der er fyldt 15 år eller derover. Dette spil vil udfordre din viden, bringe smilene frem og skabe uforglemmelige øjeblikke sammen med dine nærmeste.

OBS! Husk, at de fire forskellige udgaver af QuizZone Stories kan spilles helt uafhængigt af hinanden. Så uanset om du allerede har prøvet en tidligere udgave, vil de seneste udgaver stadig overraske og underholde dig med endnu mere af alt det gode.