Quest for El Dorado – Dansk

269,00 kr.

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

Quest for el dorado - braetspil - boernespil - familiespil - strategispil - lad os spille
Quest for El Dorado – Dansk

269,00 kr.

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 399 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS


Beskrivelse

I Quest for El Dorado er I ekspeditionsledere, der forsøger at komme hen til den sagnomspundne, legendariske og gyldne by, El Dorado. Men vejen derhen er fyldt med farer og utilregneligt terræn – den sydamerikanske jungle er ikke for sarte sjæle.

Spillerne sammensætter hver deres hold af opdagelsesrejsende, der besidder vidt forskellige evner, og kan hjælpe dig igennem junglen på forskellige måder. Det første hold, der betræder den gyldne by, tager al æren for at have fundet den, og beholder alle dens legendariske rigdomme.

Dette er et flot brætspil. Man bliver grebet af den intense stemning der opstår i kapløbet om junglens skjulte rigdomme. Vil du fokusere på at blive en sand mester af junglens floder? Eller investerer du mon i at kunne bevæge dig hastigt igennem ørkenerne? Valget er dit.

Spilleområdet er desuden udgjort af en række forskellige plader, man kan sammensætte præcist, som man vil. Så spillet vil altid føles friskt, da det i høj grad er foranderligt. Et design som på mange måder minder om Catan.

Spillet blev i 2017 nomineret til en Spiel des Jahres, og er et af boardgamegeek.com’s bedst anmeldte familiespil nogensinde. En pris som Quest for El Dorado absolut fortjener.

Hvad venter du på? Drag afsted og find den gyldne by før dine rivaler gør det!!

Se introdution til spillet nedenfor (engelsk video)

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.