Frække Tankestreger

249,00 kr.

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

Fraekke tankestreger - SHG0704 SHG070 - selskabsspil - spil for voksne
Frække Tankestreger

249,00 kr.

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 499 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS

EAN: 5710570007044 Varenummer (SKU): SHG0704 Kategorier: , , , , , , ,

Beskrivelse

Et upassende og sjovt tegnespil, hvor alle er med hele tiden

Oplev et sjovt og anderledes tegnespil i form af Frække Tankestreger – et medrivende spil for voksne fra 18 år. Et spil der beskrives bedst som et sjovt og upassende tegnespil hvor alle er med hele tiden. Spillet er til dig der tør træde uden for det traditionelle og være med på at tegne og gætte pinlige grove og tabubelagte emner. Dette er ikke et spil for sarte sjæle, dette er et spil hvor alle er med hele tiden. Men hvor der brydes grænser og med garanti skaber en masse latter og røde kinder.

Frække Tankestreger er et af de frække spil for voksne- Et spil som er et sjovt og anderledes tegnespil. Et spil der giver dig mulighed for at udfordre din kreativitet og dine grænser i en atmosfære af ubekymret sjov. Her er ingen tabuer, kun skøre og frække ord, der vil få dig til at grine højlydt og giver røde kinder. Frække Tankestreger er et sjovt og anderledes tegnespil. Hvor alle deltager enten skal tegne eller gætte pinlige terningerne.

Spilleregler

Som deltager i Frække Tankestreger kan du enten være den modige tegner, der bringer de uartige begreber til live på papiret. Eller den snu der skal gætte pinlige, grove, tabubelagte ord og begreber. Der er nemlig point på højkant, jo hurtigere ordene gættes, jo flere felter må spillerne flytte på pladen. Så skynd dig at afsløre de dristige svar og kom igang med at tegne og gætte pinlige, grove, tabubelagte ord og begreber.

Uanset om du spiller med gode venner eller familie, er Frække Tankestreger det ideelle spil til en aften med garianti for høje grin og grove begreber. Så hvis du er parat til at udfordre det konventionelle og skubbe til grænserne for det sjove. Så saml alle omkring bordet, tag pennen i hånden, og kast dig ud i en omgang Frække Tankestreger. Et tegnespil, der garanterer dig uforglemmelige øjeblikke med nok det mest upassende tegnespil.

Vi kan alternativt anbefale andre underholdende voksenspil eller frække spil for par. Dette er nemlig en kategori der spænder bredt, og giver mange muligheder for en sjov aften sammen med venner eller din partner.