Dialogspillet

299,00 kr.

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

Dialogspillet - samtalespil - parspil - lad-os-spille
Dialogspillet

299,00 kr.

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 499 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS

Varenummer (SKU): 724258 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Introduktion til Dialogspillet – Skab dybe forbindelser i dit forhold!

Ønsker du at genoplive nærhed, varme og dybde i dine samtaler? Så er Dialogspillet det perfekte redskab til dig og din partner. Med sine “7 regler for god dialog” bringer dette spil de meningsfulde samtaler tilbage i jeres forhold.

Dialogspillet blev oprindeligt skabt som et værktøj til parterapi og kommunikationstræning af parterapeut Tomas Friis, men det kan også stå alene som en inspirationskilde til forbedret kommunikation i dit parforhold. Og det bedste af det hele, det er, at det er sjovt, nært og fyldt med varme, når du spiller det med din elskede!

Er du på udkig efter den perfekte kærestegave, bryllupsgave eller bare-fordi gave? Så er Dialogspillet svaret. Bestil det til dig og din partner, eller få det direkte sendt til den person, du gerne vil have dybe samtaler med. Dialogspillet vil tilføje dybde, nærhed, tillid, respekt og varme til jeres forhold, for dybe samtaler er den cement, der binder jer sammen.

Hvad indeholder Dialogspillet?

Dialogspillet består af 60 kort, hver med 360 spørgsmål, der dækker emner som parforhold, familie, karriere, kærlighed, værdier og drømme. Spillet leveres i en smuk trææske og indeholder:

  • 60 kort med spørgsmål
  • En spillevejledning og en terning
  • Spændende ekstra øvelser og teknikker, der hjælper med at opretholde ikke kun god kommunikation, men også nærhed og intimitet i dit parforhold
  • Ekstra “7 regler for god Dialog” postkort

Så hvorfor vente? Køb Dialogspillet i dag og begynd rejsen mod tættere forbindelser og mere meningsfulde samtaler med din partner. Din investering i Dialogspillet vil være en investering i dit forhold, der vil betale sig igen og igen. Gør dig klar til at opleve, hvordan dybe samtaler kan styrke og forvandle dit kærlighedsliv!