Quizzone Skills

299,00 kr.

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

quizzone - skills - quizzpil
Quizzone Skills

299,00 kr.

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 499 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS


Beskrivelse

Quizzone SKILLS – Den ultimative quiz-udfordring for de dygtige sind!

Er du træt af traditionelle quizspil, der kun handler om at huske viden udenad? Så kig ikke længere! Quizzone SKILLS er en forfriskende anderledes quizoplevelse, hvor deltagerne konkurrerer ikke kun på, hvad de ved, men på deres egentlige evner (skills). Sig farvel til kedelige trivia-spørgsmål og gør dig klar til at sætte din hurtige tænkning og talent på prøve!

Spilleregler

I Quizzone SKILLS dyster spillerne mod hinanden under tidsbegrænsning og besvarer spørgsmål fra forskellige spændende kategorier som ord, regnestykker, bogstaver, logik og sange. Den tidsbegrænsede konkurrence tilføjer en spændende intensitet og fornemmelse, der gør det til et medrivende og yderst underholdende spil for alle.

Spillet består af flere runder, hvor alle spillere samtidig forsøger at besvare så mange spørgsmål som muligt. Den spiller, der demonstrerer de skarpeste SKILLS og giver flest korrekte svar, bliver den ultimative vinder.

Kåret som Årets voksenspil i 2020

I 2020 blev Quizzone SKILLS nomineret til den prestigefyldte “Årets voksenspil” af Legetøjsbranchens Fællesråd. Glødende anmeldelser fra kritikere bekræfter yderligere spillets fremragende kvaliteter.

Quizzone SKILLS byder alle spillere velkommen, især dem der elsker at quizze ud over de traditionelle trivia-emner. Hvis du finder glæde i at udfordre dig selv under tidspres, så er dette spil skræddersyet til dig.

Perfekt til sammenkomster med 3-5 spillere, der er 15 år eller ældre. Bare rolig, selv de kvikke 13- og 14-årige kan være med og vise deres talent.

Spillet indeholder

1000 spørgsmål/opgaver
80 pointbrikker
5 blyanter
5 blokke
Et timeglas
Spilleregler

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.