Partners Duo (2 spillere)

189,00 DKK

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

Partners duo - partners for to - lad os spille
Partners Duo (2 spillere)

189,00 DKK

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 399 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 29,-

Levering med GLS

EAN: 5704029000878 Varenummer (SKU): 100 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Partners Duo er en helt ny udgave af det populære Partners, et strategisk og drilsk spil, men kun for 2 spillere. En efterspurgt udgave, som mange har set frem til. En udgave hvor flere partnere ikke er nødvendig, men hvor du selv er din egen partner.

Spillets gang minder på mange måder om de øvrige varianter. Her skal I hver især få egne brikker i hus, forskellen er dog at I spiller mod hinanden og ikke som partners. Et strategisk og underholdende spil, som helt sikkert er blevet hurtigt populært ude i de danske hjem, ligeså vel som de øvrige udgaver. I spillet er der tilføjet ekstra elementer, for at skabe god spænding omkring spillets gang. Elementer som at I eksempevis skal bytte kort med hinanden (som modspillere). Spillet indeholder dig fortsat en god portion taktik og en smule held. Der er dog stadigvæk plads til gamle kendinger, og flere af elementer vil du kunne genkende fra de første udgaver.

Dette spil kræver at man blot er 2 spillere, ønsker man en udgave for flere, har vi både Partners (4 personer) og Partners+ (6 personer)

Pakken indeholder

  • Spilleplade
  • 2 x 6 brikker (to farver)
  • Kort
  • Danske spilleregler

Obs. Mangler du ekstra kort til dit Partners Duo spil, kan disse “Ekstra kort til Partners Duo” købes her.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.