Iværksætter dysten

279,00 kr.

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

ivaerksaetter dysten - braetspil - selskabsspil - lad-os-spille
Iværksætter dysten

279,00 kr.

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 499 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS

Varenummer (SKU): 843351 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Med spillet Iværksætter dysten har du mulighed for at udleve drømmen om at blive iværksætte. Test din evner som Iværksætter ved at opbygge egen virksomhed fra bunden og forsøge at skabe en succesfuld millionforretning.

Hver spiller for sin egen spilleplade (iværksætter-board), som undervejs skal udfyldes med forskellige brikker. Her skal du vælge det område du ønsker at fokuser på, eksempelvis: kundeservice, bæredygtighed, markedsføring eller udleve drømmen og ekspandere til udlandet. Valget er helt op til dig! Du skal blot skabe en god og sund forretning, og opkøbe dine konkurrenter én efter én.

I løbet af spillet har I mulighed for at dyste i sjove udfordringer, hvor der vil være mulighed for at tjene mange penge på eksempelvis: Black Friday, julesalg eller andet. Tiltag som hurtigt kan ændre spillet og skabe udfordringer for nogle virksomheder eller det modsatte. Iværksætter dysten er et godt alternativ til dig som godt kan lide at spille Monopoly, men gerne vil prøve noget nyt og anderledes.

Find ud af om du har potentialet til at slå igennem som iværksætter med spillet Iværksætter dysten!

Pakken indeholder

  • Spilleplade, iværksætter-boards, spillebrikker, terninger, pap-brikker, reklameskilte, pengesedler og kort (SMS-kort og dyst kort).