Discover Your Lover Brætspil

329,00 kr.

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

Discover your lover braetspil - erotisk spil - sexspil - parspil - lad-os-spille.dk
Discover Your Lover Brætspil

329,00 kr.

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 499 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS

EAN: 9789088190025 Varenummer (SKU): E24460 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Oplev verden og hinanden! Discover Your Lover tager dig med på en seksuel rejse med din partner, hvor nydelse er afgørende. Ved hjælp af spørgsmål og opgaver vil du og din partner opdage, hvad I begge virkelig kan lide. Spillet starter med kærlige, romantiske opgaver. Det næste niveau, spillet tager dig til, er det intime niveau, tingene begynder at varme op nu. Så mod slutningen af ​​spillet er det tid til de passionerede udfordringer, med funklende action, hvor intet er et must, men alt er muligt. På en legende måde brydes barrierer, og du vil føle dig tættere på end nogensinde før. ’Discover Your Lover’ er afvæbnende, spændende, direkte og vovet, til tider morsom, men aldrig respektløs. I dette spil er intet et must, og alt kan spilles/tilpasses efter din egen smag.

Før du begynder at spille spillet, udtrykker hver spiller et af deres ønsker eller begær. Dette kan være en langvarig elsket erotisk fantasi eller en enkel, men dejlig morgenmad på sengen. Vinderen af ​​spillet får sit ønske/ønske opfyldt af sin partner. I en sand forstand har spillet derfor ingen reel taber.

Discover Your Lover er udviklet i samarbejde med sexologer, og er et absolut MUST HAVE for alle dem, der ønsker at holde deres sexliv legende, intimt, sjovt og udfordrende.