The Talks – The Dark Talks – Engelsk

224,10 kr.

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

The Dark Talks engelsk - The Talks - samtalespil
The Talks – The Dark Talks – Engelsk

224,10 kr.

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 499 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS

EAN: 5700002133618 Varenummer (SKU): 656626 Kategorier: , , , , , , , ,

Beskrivelse

The Dark Talks

Spillet består af 112 spørgsmål om de mørke sider af livet på engelsk. Spillet er med til at udforske grænser og åbne op for samtaler som du ikke altid vil finde naturligt. Spillet er tankevækkende, men reglerne er simple.

The Dark Talks er blevet til i samarbejde med podcasten Mørkeland. Målet med dette spil har været at åbne op for spændende dialoger fra programmet i dit eget hjem. Derved har du mulighed for at udforske nogle af de mørke sider i livet sammen med venner og familie. Sammen kan I lære og lytte til hinanden tanker og holdninger, som blot betyder at I lære hinanden endnu bedre at kende igennem meningsfulde snakke.

Udover spillet The Dark Talks, finder du fra samme spildesigner spillet; The Heart Talks, som omhandler spørgsmål om værdier, holdninger, eksistens og relationer mellem mennesker.

English: The Dark Talks is 112 questions about the dark sides of life that explore your opinions on boundaries, values, and morals.

The game is challenging. The rules are simple.

Produktion

Begge spil er produceret i materialer som er Svanemærket og kortene er FSC-certificeret. Alt affald fra trykfassen bliver behandlet forsvarligt og med omkrankt for grøn omstilling og genanvendelse. Begge spil er samlet og pakket i Vestre Fængsle af indsatte, som arbejder med produktion. Dette for at styrke deres kompetencer og mulighed for at leve et almindeligt liv i job efter endt afsoning.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.