Elixir Mixer

59,00 kr.

På Lager

| Levering 1-2 hverdage

Elixir mixer - boernespil - familiespil - braetspil - lad os spille
Elixir Mixer

59,00 kr.

Gratis levering

Hvis du køber for mere end 499 kr, betaler vi fragten

1-2 dages levering

Du modtager varen inden 24-48 timer.

90 dages fortrydelsesret

Du får 90 dages returret på alle varer

Levering fra 39,-

Levering med GLS

EAN: 8710126198483 Varenummer (SKU): JUM9848 Kategorier: , , , , , , ,

Beskrivelse

Det er tid til den årlige festival for trolddom og heksekunst! Kæmp mod de bedste troldmænd og hekse i verden for at bevise, at du kan blande de bedste eliksirer og blive dette års vinder!

Ved starten af ​​Elixir Mixer har hver spiller en hånd med fem ingredienskort. Eliksirkortene og ti bonuskort lægges på bordet med seks tilfældige ingredienskort ved siden af ​​som et marked.

På en tur skal du tage en af ​​tre mulige handlinger

  • Træk et kort fra bunken.
  • Tag et kort fra markedet, og fyld derefter markedet op igen.
  • Placer et kort fra din hånd på markedet, tag derefter et vilkårligt antal kort, så længe deres sum er lig med det placerede kort, og fyld derefter markedet igen.

Hvis du har flere kort af samme farve på din hånd, og deres samlede værdi svarer til værdien af ​​det øverste eliksirkort i den farve, kan du kassere disse kort for at samle den eliksir. Du kan lave flere eliksirer i samme omgang. Afslut din tur med at se, om du kan gøre krav på et af bonuskortene ved at opfylde de afbildede krav, såsom en eliksir eller hver farve eller tre lilla eliksirer. Hver indsamlet eliksir og bonuskort er 1 point værd, og den, der først samler 8 point, vinder.

Pakken indeholder

  • 112 spillekort
  • Danske spilleregler
Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.